Zašto odabrati Neocell?

NeoCell – broj 1 u svijetu za kolagen. NeoCell je najpopularniji i najcjenjeniji brend za proizvode od kolagena u cijelom svijetu.


  • Danas je NeoCell vodeći brend za kolagen u svijetu. Dok se proizvodnja količine NeoCella u posljednjih nekoliko godina značajno povećao, postoji jedna stvar koja se do sada nije promijenila – njihova predanost pronalaženju najučinkovitijih prehrambenih dodataka na temelju kolagena.
  • NeoCell osigurava da doza svakog aktivnog sastojka u proizvodu osigurava najvišu razinu funkcionalne bioaktivne podrške, koja je često deseterostruko veća od ponude naših konkurenata.

NeoCell – tvrtka koja se od svog osnutka bavi samo kolagenom

NeoCell tvrtku je osnovao 1998. godine Al Quadri na temelju osobnog nevjerojatnog iskustva. Nakon srčanog udara, Al je prošao kroz trostruku bypass operaciju i oporavak, koji je bio težak i spor. Njegovi mišići su oslabili (atrofirali) i njegova normalna energija je nestala. Al je ubrzo shvatio da njegova budućnost ovisi o tome kako će učinkovito stimulirati vlastiti tjelesni potencijal za samoizlječenje i pomlađivanje.

Tijekom proučavanja integriranih terapija, on je slučajno naletio na kolagen. Al je shvatio kako izuzetno važnu ulogu ima kolagen u jačanju i obnavljanju izgubljene mišićne mase i vezivnog tkiva. U samo nekoliko tjedana Al se u potpunosti oporavio i vratio svoju izgubljenu vitalnost.

Kada se Al oporavio, napokon je sam shvatio kako kolagen potiče u tijelu vlastite regenerativne sustave, koji omogućuju brz oporavak. Za Ala to nije bilo samo čudo. To je postalo njegovo životno djelo, jer je želio da njegovo iskustvo i izvrsne kvalitete kolagene postanu dostupni svima. Njegov cilj je bio stvoriti proizvode koji omogućuju ljudima da žive dulji i više mladenački život s obiljem energije i dobrog raspoloženja. Tako je rođena NeoCell tvrtka koja je u obiteljskom vlasništvu. Tvrtka je istraživački orijentirana, s ciljem da tržištu nudi samo najbolje proizvode koji se temelje na kolagenu.

NeoCell – najbolji biološki dostupan kolagen vrhunske kvalitete

Od svog osnutka, NeoCell kontinuirano poboljšava proizvodne procese, tako da kupcima nudi najbolji biološki dostupan i bioaktivan kolagenski peptid na tržištu.

Milijuni ljudi diljem svijeta zahvaljujući naporima NeoCella žive više mladenačkim životom.

Danas je NeoCell brand broj 1 za kolagen u svijetu. Dok se obujam proizvodnje NeoCella u posljednjih nekoliko godina značajno povećao, postoji jedna stvar koja se do sada nije promijenila – njihova predanost pronalaženju najučinkovitiji prehrambenih dodataka na temelju kolagena.

10x bolja apsorpcija od konkurentskih proizvoda!

“Naš primarni cilj i opredjeljenje je proizvodnja zdravog kolagena s najvišom kvalitetom i kolagenu srodnih proizvoda.

Naši proizvodni pogoni nalaze se u južnoj Kaliforniji. Za proizvodnju kolagena razvili smo i zaštitili kao brand specifične enzimske procese – svi naši kolagenski proizvodi su standardizirani za maksimalnu apsorpciju.

Jamčimo vam da doza svakog aktivnog sastojka u proizvodu osigurava najvišu razinu funkcionalne bioaktivne potpore, koja često premašuje ponude naših konkurenata deseterostruko.”

NeoCell proizvodi osvojili su brojne nagrade.

Čitaj dalje : Što je kolagen?

Košarica
Scroll to Top