Opći uvjeti poslovanja

Dolje navedeni uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama tj. u našoj web trgovini. Isporučitelj i prodavatelj robe ponuđene na ovim stranicama je
STUDIO MARDEN d.o.o.. Robičeva 8, 1000 Ljubljana, Slovenija, OIB: 25776957480,
a kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem ili telefonskim putem. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle obavijestiti će kupca putem e-maila ili telefonskim putem.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

Korisnik kupuje proizvode u web trgovini na način da ih odabere temeljem slike i osnovnog opisa proizvoda. Narudžba proizvoda vrši se elektronskim putem, dodavanjem proizvoda u košaricu. Proizvod se smatra naručenim kad je dovršen cjelokupan postupak narudžbe.

PLAĆANJE

Naručene artikle kupac će prodavatelju platiti pouzećem pri primitku paketa na osnovi Kupčeve narudžbe.

DOSTAVA

Dostava paketa vrši GLS Hrvatska – plaćanje pouzećem. Isporuka će biti izvršena u roku 2 do 3 radna dana.
Korisnik će o načinu otpreme biti obaviješten u trenutku naručivanja robe (elektronskim putem).

POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat/reklamaciju ili raskid ugovora iz članka 45. Zakona o potrošačima unutar 7 dana, osim u situacijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora prema Članku 49. Zakona o zaštiti potrošača.

Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na mail: trgovina@vitamin.hr ili na adresu

STUDIO MARDEN d.o.o.
Ljubljanska 12f
1236 Trzin
Slovenija

U slučaju reklamacije, kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod prodavatelju. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos uvećan za zatezne kamate, računajući od primitka pisane obavijesti o raskidu ugovora.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Reklamacije uvažavamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošača čl. 43., 44., 45., 46., 47., 48. i 49.
U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom prodavatelja, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali.
U slučaju da je kupac sam krivo naručio robu, roba se vraća na njegov trošak i zamjena se također šalje na njegov trošak ponovne dostave.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

STUDIO MARDEN d.o.o. smatra vašu privatnost svojim prioritetom. Pročitajte sljedeće napomene i saznajte više o našoj politici zaštite privatnosti korisnika. Kao posjetitelj internet trgovine prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti navedene u ovoj Zaštiti privatnosti. Internet trgovina je vlasništvo je tvrtke STUDIO MARDEN d.o.o. koja je odgovorna za sigurnost kupnje preko interneta i zaštite vaše privatnosti.

OSOBNI PODACI

Zaštita privatnosti opisuje kako STUDIO MARDEN d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje STUDIO MARDEN d.o.o.sazna tijekom vašeg korištenja internet trgovine. STUDIO MARDEN d.o.o. se obvezuje da će Vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine, kako bi Vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. STUDIO MARDEN d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranica Fitness.com.hr internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

IZMJENE UVJETA KUPOVINE

STUDIO MARDEN d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine bit će objavljena na stranicama internet trgovine.

Upravitelj web trgovine

STUDIO MARDEN d.o.o.
Ljubljanska 12f
SI-1236 Trzin
Slovenija

email: trgovina@vitamin.hr

kontaktni telefon: 091 444 55 40

Službena adresa firme: Robičeva 8, SI-1000 Ljubljana, Slovenija
Matični broj: 6091326000
ID za PDV: SI16104463
OIB: 25776957480
Broj transakcijskog računa Slovenija: SI56 0201 1025 9714 798 (NLB d.d.)
Broj transakcijskog računa Hrvatska: HR1324840081106883217 (Raiffeisen Bank d.d.)

 

Košarica
Scroll to Top