NeoCell hijaluronska kiselina – 100 mg

 • NeoCell pruža najveći bio-dostupni oblik hijaluronske kiseline.
 • Hijaluronska kiselina kao dodatak prehrani, vlaži kožu iznutra i stvara »mladenačko« okruženje za kožu, čime se smanjuju bore i nesavršenosti kože.
 • Sposobna je prihvatiti 1000 puta više vode od svoje težine, što pomaže kod »oblaganja« zglobova.Pomaže obnovi stanica u koži.
 • Snažna podrška za hidriranje kože i smanjenje bora.
 • Pomaže kod problema sa suhim očima – navlaži površinu oka.

28.30 

NIJE NA ZALIHI

Šifra: V020 Kategorija:

Hijaluronska kiselina u tijelu brine za potrebnu vlažnost

Hijaluronska kiselina daje koži i zglobovima potrebnu hidraciju koja je neophodna. Hijaluronska kiselina je jedna od prirodnih molekula koja najviše voli vodu. Uloga hijaluronske kiseline u tijelu je da kontrolira hidraciju tkiva i transport vode u tijelu, pomaže da koža izgleda glatko i podatno, ali i da vaši zglobovi i oči imaju dovoljno potrebne vlage.

Tijekom godina gubimo hijaluronsku kiselinu

Sa starenjem sadržaj hijaluronske kiseline se u našem tijelu smanjuje. Jedan od glavnih uzroka za nastajanje bora i opuštene kože je izlaganje UV zračenju koje razgrađuje kolagenska vlakna u koži. Hijaluronidaza je enzim kojeg proizvode slobodni radikali. Također, ovaj enzim razgrađuje kolagenska vlakna.

Hijaluronska kiselina sprječava djelovanje enzima hijaluronidaza tako da »napuše« unutarnje slojeve pokožice (epidermisa). To čini puno učinkovitiji od npr. hijaluronske kiseline koja se u obliku kreme nanosi na kožu. Hijaluronska kiselina kao dodatak prehrani vlaži kožu iznutra i stvara »mladenačko« okruženje za kožu, čime se smanjuje bore i nesavršenosti kože.

Hijaluronska kislina i zdravlje zglobova

Hijaluronsku kiselinu nalazimo u visokim koncentracijama u zglobovima. Jedna od jedinstvenih značajki koje ima hijaluronska kiselina je visoka viskoznost (značajka od koje ovisi brzina protoka tekućine), a time i niska stišljivost. Ova značajka je izvrsna potpora zglobovima, jer pruža vrlo važnu apsorpciju i zaštitu kod udaraca i pruža »podmazivanje« zglobova.
Problemi s očima – suhe oči

Jedan od prvih znakova nedostatka hijaluronske kiseline u tijelu su problemi s očima (kao što su slabiji vid, suhe oči). Hijaluronska kiselina je važan sastojak u očnom tkivu, te je neophodna za normalno funkcioniranje oka.

dica narušenog vezivnog tkiva.

Kolagen i hijaluronska kiselina djeluju zajedno! Za najbolje rezultate koristite oba proizvoda.

U tijelu nalazimo kolagen i hijaluronsku kiselinu uvijek zajedno. Naime kolagen daje čvrstoću koži ali hijaluronska kiselina je ona koja hrani i vlaži kolagen. Kolagen daje mehaničku čvrstoću vezivnog tkiva, dok hijaluronska kiselina u svojoj sposobnosti da veže velike količine vode služi za »podmazivanje« tih istih tkiva i pruža prijeko potrebnu hidrataciju.

S kombinacijom kolagena i hijaluronske kiseline pružit će te svojem tijelu snažnu kombinaciju dva dodataka koja se savršeno međusobno nadopunjuju u izgradnji lijepe kože i zdravog vezivnog tkiva.

Gdje u tijelu nalazimo hijaluronsku kiselinu?

Hijaluronska kiselina se nalazi u gotovo svakoj stanici tijela, u posebno visokim koncentracijama se nalazi se u određenim područjima tijela. U različitim dijelovima tijela hijaluronska kiselina također ima različite funkcije.

Nažalost, hijaluronska kiselina ima biološki poluživot (vrijeme koje je potrebno da tijelo molekulu razgradi i izluči iz tijela). To vrijeme je manje od tri dana, na koži čak manje od jednog dana.
Stoga je važno za naše tijelo da ga redovito opskrbljujemo i obnavljamo zalihe hijaluronske kiseline.

Koliko je važna hijaluronska kiselina za kožu?
Približno 50% hijaluronske kiseline u tijelu se nalazi u koži.

Hijaluronska kiselina i kolagen su komponente koje su neophodne za održavanje zdravlja slojeva i strukture kože. Naime, kolagen daje koži čvrstoću ali hijaluronska kiselina je ona koja je njeguje i koja vlaži kolagen.

 • Zamislite kolagen kao lastiku koju istežemo. Kada je spustimo ona se vraća u svoj prvobitni oblik. Kada to učinimo milijun puta (što radimo s našom kožom), te ako u koži nije prisutno dovoljno vlage, koža prije ili kasnije zbog preopterećenosti dobiva upao i dehidrirani izgled.
 • Hijaluronska kiselina je za kolagen kao voda koja održava kolagena vlakana vlažnima i elastičnim. Kolagen je stalno okružen i hranjen sa želatinoznom hijaluronskom kiselinom. Mlada koža je glatka i elastična, jer sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline, koja pomaže da koža ostane zdrava i lijepa.
 • Sa starenjem naše tijelo gubi sposobnost održavanja iste koncentracije hijaluronske kiseline u koži. S malim stupnjem hijaluronske kiseline u koži kože ima manju sposobnost zadržavanja vode. Rezultat toga je da koža postaje suha i gubi sposobnost održavanja hidratacije. Hijaluronska kiselina u koži djeluje kao punilo koje na sebe veže vodu – zbog toga održava kožu lijepom i bez bora.

Kombinacija uzimanja kolagena i hijaluronske kiseline pruža izvrsne rezultate!

Hijaluronska kiselina u usnicama

Sloj kože usnica se sastoji od vezivnog tkiva i njegovih sastavnih dijelova: hijaluronske kiseline i kolagena, koji daju strukturu (oblik) i punoću usnicama.

Hijaluronska kiselina veže vodu i tako stvara želatinoznu tekućinu koja vlaži okolna tkiva i održava zdrav kolagen. Rezultat su zdrave i pune usnice, koje su zaštićene od utjecaja okoliša.


NeoCell hijaluronska kiselina – 60 kapsula

 • Dodatak prehrani – 60 kapsula
 • Preporučena dnevna količina: 2 kapsule
 • Broj posluživanja u pakiranju: 30
 • Dovoljno za: 30 dana
 • Upute za korištenje: uzmite 1 kapsulu dva puta dnevno na prazan želudac 30 minuta prije jela.
2 kapsule sadrže: Količina %PDU (RDA)
Hijaluronska kiselina 100 mg *

* Preporučeni dnevni unos (PDU/RDA) nije određen

 • Sastojci: hijaluronska kiselina, biljni magnezijev stearat, želatinozne kapsule, silicijev dioksid, celuloza
  PROIZVOD NE SADRŽI: soju, pšenicu, mliječni šećer, škrob, kukuruz, kvasa, ili umjetne arome. BEZ GLUTENA.
 • Proizvođač: NeoCell, SAD

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “NeoCell hijaluronska kiselina – 100 mg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica
Scroll to Top